چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

توی این وبلاگ هرچیزی می خوای بیاموز. از کارهای هنری و طرز تهیه غذا های جدید و قدیم، فست فود و سنتی گرفته؛ تا مطالب علمی و معرفی کتاب های پرطرفدار و حتی معرفی، آموزش، و همه چی درباره بازی ها و نرم افزار های کامپیوتری و اندروید.

آخرین نظرات

  • ۲۴ شهریور ۹۹، ۱۳:۴۰ - قبثثب
    ممنون
  • ۱۴ شهریور ۹۹، ۱۴:۳۴ - ه
    ه

نویسندگان

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل

جمعه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۴۰ ق.ظ

حتما تا حالا ذرت مکزیکی خوردید اما شاید بیشتر اونو از بیرون خریدید. شاید هم از اون دسته افرادی باشید که ذرت مکزیکی رو توی خونه می پزند. اما در هر حال بهتون پیشنهاد می کنم که اینبار با این دستور ذرت رو بپزید. چون این دستور اصلی پخت ذرت مکزیکیه. 

مواد لازم:

قارچ : 100 گرم
آویشن : 2 قاشق چای خوری
کنسرو ذرت : 1 عدد
کره : 100 گرم
کالباس : 100 گرم
پنیر پیتزا : 100 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : یه میزان لازم
سس مایونز : 4 قاشق غذا خوری
آبلیمو : 1قاشق غذا خوری


طرز تهیه: در مرحله اول تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه های نازک خرد کنید سپس آن ها را در مقداری روغن تفت دهید زمان تفت دادن قارچ ها بستگی به ذائقه خودتان دارد و اگر از طعم قارچ آبدار خوشتان نمی آید می توانید زمان سرخ کردن قارچ را افزایش دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را در مقداری آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید.

 در مرحله بعدی طرز تهیه ذرت مکزیکی کالباس ها را خرد کنید و آن ها را به همراه کنسرو ذرت به قارچ ها اضافه نمایید سپس حرارت گاز را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و پودر آویشن به مواد ذرت مکزیکی اضافه نمایید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

 در مرحله آخر تهیه ذرت مکزیکی، پنیر پیتزا را به مخلوط ذرت مکزیکی اضافه نمایید و درب تابه را به مدت 5 دقیقه ببندید.

 بعد از مدت زمان ذکر شده زیر شعله گاز را خاموش کنید و سپس آبلیمو را به ذرت مکزیکی اضافه نمایید. نوش جان!

 (برگرفته شده از سایت آرگا)


اینم چندتا عکس خوشگل و آب دهان راه بیانداز!



موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۳۰
نویسنده چیز آموز

نظرات  (۲)

۰۱ مهر ۹۷ ، ۰۶:۱۷ مهدی قاسمی
پنیر که رو هر چی بریزیم خوشمزه میشه :) 

پاسخ:
قبول دارم! 😵🧀
خیلی خوشمزه است، :) وایــــــــــــ!^_^
پاسخ:
آره مخصوصا با پنیر زیاد...به!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">