چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

توی این وبلاگ هرچیزی می خوای بیاموز. از کارهای هنری و طرز تهیه غذا های جدید و قدیم، فست فود و سنتی گرفته؛ تا مطالب علمی و معرفی کتاب های پرطرفدار و حتی معرفی، آموزش، و همه چی درباره بازی ها و نرم افزار های کامپیوتری و اندروید.

آخرین نظرات

  • ۲۴ شهریور ۹۹، ۱۳:۴۰ - قبثثب
    ممنون
  • ۱۴ شهریور ۹۹، ۱۴:۳۴ - ه
    ه

نویسندگان

طرز تهیه پنکیک

جمعه, ۲۱ دی ۱۳۹۷، ۰۳:۰۲ ب.ظ

پنکیک یه غذا یا یه خوراکی خیلی خوشمزه اس که بیشتر اوقات برای صبحانه خورده میشه. با مواد خیلی ساده ای آماده میشه و طرز تهیه اش هم خیلی آسونه، به طوری که توی فکر کنم یه ربع بتونید اون رو برای صبحانه تون آماده کنین. 

پنکیک انواع مختلفی داره، یعنی طرز تهیه شون یکیه ولی هم با عسل درست میشه، هم با موز، کاکائو، مربا یا هرچیزه دیگه ای که دوست داشته باشین. حالا توی ادامه مطلب می تونین طرز تهیه اون رو بخونید:



مواد لازم: 
آرد: 2 پیمانه / تخم مرغ: 1 عدد / شیر: 1 پیمانه / بکینگ پودر: 3 ق.چ
نمک: نصف ق.چ / عسل (می تونید از مربا یا شیره خرما و... استفاده کنین
شکر: 1 ق.غ / روغن: 2 ق.غ


طرز تهیه: بکینگ پودر، آرد، نمک و شکر رو خوب با هم مخلوط کنین، بهتره آرد رو الک کنید. حالا توی یه ظرف جدا، تخم مرغ و شیر رو باهم کمی هم بزنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید. اگه ماهیتابه تون نچسبه و به راحتی مواد ازش جدا میشن که هیچی اما اگه می دونید که سخت جدا میشه، کمی روغن کف ماهیتاب بریزید و بزارید یکم گرم شه. بعد هم مقداری از مایه رو توی اون بریزید. به همین راحتی پنکیک آماده میشه. البته هنوز یه مرحله دیگه مونده.
پنکیک همیشه به صورت چند لایه سرو میشه بنابراین باید چند تا از اونا رو سرخ کنین و روی هم بزارید. بین هر لایه هم هرچی دوست دارید بزارین. پیشنهاد من عسله ولی می تونید شیره خرما، شیره ذرت یا مربا و اینا بزارین. حتی می تونید حلقه های موز یا توت فرنگی هم بزارین. روی لایه آخر هم برای تزئین مقدار زیادی از چیز دلخواهتون رو بریزید.
به همین ساگی و به همین خوشمزگی! بهتره که نکته های زیر رو بخونید چون خیلی به درد می خورن!

نکات مهم:
1- اگه دوست دارین پنکیک تون پف کنه باید هنگام مخلوط کردن شیر با تخم مرغ، شیر رو کم کم اضافه کنید و با سرعت هم بزنید.
2- مقداری شیری که گفته شده مناسبه و اگه یه کم، زیادتر یا کمتر شیر بریزید موادتون شل یا سفت میشن.
3- بهتره که از میزان روغن کمتری استفاده کنین چون که روغن باعث میشه رنگ پنکیک ها پس از سرخ شدن یدست نشه.
4- برای پنکیک کاکائویی فقط کافیه هنگام مخلوط کردن آرد و شکر و نمک و بکینگ پودر، به مقدار دلخواه تون پودر کاکائو اضافه کنید.
5- ریختن سس شکلات روی لایه ها، واقعا اونو خوشمزه می کنه!
6- وقتی یه بار از این خوردنی خوشمزه درست میکنید، حتما عاشقش می شین و هر روز اونو می پزید!

و حالا چند تا عکس خوشمزه رو از پنکیک با هم می بینیم!

این همون سس شکلاتیه که تو نکات گفتم، خیلی خوشگله!

ما عسل رو تو پارچ مصرف نمی کنیم! ولی با این حال عکس قشنگیه!

ساده اما خیلی خوشمزه!

اسم این پنکیک رنگین کمونیه.

به! تمشک!



نظر، سوال، پیشنهاد و هرچی داشتید به من بگید!
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۲۱
نویسنده چیز آموز

نظرات  (۱)

۲۸ شهریور ۹۹ ، ۰۸:۳۴ ashpaziroz ashpaziroz

ممنون حتما خیلی خوشمزه میشه

پاسخ:
قطعا همینطوره! 😋

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">