چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

توی این وبلاگ هرچیزی می خوای بیاموز. از کارهای هنری و طرز تهیه غذا های جدید و قدیم، فست فود و سنتی گرفته؛ تا مطالب علمی و معرفی کتاب های پرطرفدار و حتی معرفی، آموزش، و همه چی درباره بازی ها و نرم افزار های کامپیوتری و اندروید.

آخرین نظرات

  • ۲۴ شهریور ۹۹، ۱۳:۴۰ - قبثثب
    ممنون
  • ۱۴ شهریور ۹۹، ۱۴:۳۴ - ه
    ه

نویسندگان

طرزتهیه معجون مخصوص (تابستانی)

شنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ ب.ظ

زمان آماده سازی: 15 دقیقه / برای: 4 نفر

من بازم برگشتم با یه مطلب خوشمزه دیگه! توی مطلب امروز میخوام آموزش یه معجون مخصوص کافی شاپی رو بهتون بدم که خیلی مقوی و خیلی خوشمزه است، به طوری که بیشتر ورزشکارا هم از همین معجون استفاده میکنن 💪 از اونجایی هم که خنکه جزو معجون های تابستانی میشه و توی این گرمای هوا خیلی میچسبه! 🥤 البته قبول دارم که معجون سختیه و مواد زیادی هم لازم داره! اما به هرحال این یه معجون مخصوص و مقویه و برای همین مواد زیادی توش استفاده میشه. در مطالب بعدی معجون های آسون تری هم آموزش میدم. 

امیدوارم این مطلب مورد استفاده تون قرار بگیره. بریم سراغ مواد لازم: 

شیر سرد: 2 پیمانه 🥛

بستنی: 500 گرم 🍦

گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری 🥥

کنجد بوداده: 2 قاشق غذاخوری

دارچین: 1/4 قاشق غذاخوری

خامه: 4 قاشق غذاخوری

فندق آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری 🌰

خرما: 200 گرم

موز: 4 عدد 🍌

عسل: 2 قاشق غذاخوری 🍯

یخ: به میزان لازم 🧊

 

طرزتهیه: 

1- قبل از هرکاری پوست خرماها رو جدا کنید و هسته هاشون رو هم دربیارید. چون اگه خرماها رو با پوست داخل معجون استفاده کنید ممکنه به سق بچسبند و در کل جلوه خوبی نداره! برای راحت تر کردن کار میتونید خرماها رو 5 دقیقه داخل آب گرم قرار بدید و بعد به راحتی پوستشون رو جدا کنید. 

2- حالا در ادامه، شیر و خرماهای پوست گرفته شده رو داخل مخلوط کن بریزید و حسابی میکس کنید. 

3- در این مرحله بستنی، گردو خرد شده، پودر نارگیل، کنجد بو داده، دارچین، خامه، فندق آسیاب شده، موز و عسل را داخل دستگاه بریزید. مجدداً مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد کاملا میکس شده و به شکل کشداری در بیاید.

4- معجون آماده است! میتونید برای خنک تر شدن اون یخ رو هم داخل مخلوط کن بریزید و بعد از خرد شدن یخ ها معجون رو سرو کنید. 

5- می توانید از تکه های موز، پودر نارگیل، پودر پسته و خامه برای تزیین آن استفاده کنید.

 

نکات مهم:

1- سعی کنید این نوشیدنی را برای یه وعده درست کنید و از درست کردن اون برای چند روز خودداری کنید. چون طعم خودش رو از دست میده.

2- با کم و زیاد کردن مقدار شیر میتونید غلظت معجون رو تغییر بدید. این دیگه بستگی به سلیقه شما داره که چه غلظتی رو دوست دارید. 

3- قبل از درست کردن معجون بهتره مواد داخل یخچال بوده باشن چون اینجوری معجون خنک تر میشه. 

4- اگه دوست دارید شیرینی معجون بیشتر باشه میتونید مقداری شکر بهش اضافه کنید.

5- میتونید برای مقوی تر کردن معجون پودر پسته و پودر بادام و یا کندر و... هم بهش اضافه کنید.

6- اگه میخواین غلظت معجون بیشتر بشه از موز یخ زده استفاده کنید.

7- موادی مثل دارچین رو میتونید بنا به سلیقه خودتون از دستور حذف کنید. 

 

در آخر یه نکته رو بگم! اینکه من میخواستم یه سری عکسای خوشمزه و آب دهن راه انداز براتون توی این مطلب قرار بدم 😁 اما نمیدونم چرا بیان قاطی کرده و نمیذاره عکسی درج کنم. 😑 به هرحال وقتیکه مشکلم برطرف شد قول میدم عکس ها رو اضافه کنم...

اگه هم کسی میدونه مشکل درج عکس توی بیان چجوری حل میشه بگه! چون ظاهرا چند نفر دیگه هم این مشکلو دارن. 

 

 

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">