چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

توی این وبلاگ هرچیزی می خوای بیاموز. از کارهای هنری و طرز تهیه غذا های جدید و قدیم، فست فود و سنتی گرفته؛ تا مطالب علمی و معرفی کتاب های پرطرفدار و حتی معرفی، آموزش، و همه چی درباره بازی ها و نرم افزار های کامپیوتری و اندروید.

آخرین نظرات

  • ۲۴ شهریور ۹۹، ۱۳:۴۰ - قبثثب
    ممنون
  • ۱۴ شهریور ۹۹، ۱۴:۳۴ - ه
    ه

نویسندگان

طرز تهیه سوسیس خانگی (بدون ضرر)

يكشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۰۶:۲۱ ب.ظ

اگه از اون دسته افرادی هستین که به سوسیس و کالباس علاقه زیادی دارن اما از مضرات اونا می ترسن می تونید خودتون توی خونه به راحتی سوسیس درست کنید. سوسیس های خونگی با مرغ آماده میشن اما همون طعم سوسیس بیرونی رو میدن. شما می تونید بدون هیچ ضرری اونو درست کنید. پس ادامه مطلب رو دنبال کنید.


 

  مواد لازم:

  • مرغ بدون استخوان یک عدد.می تونید از ران مرغ هم فقط استفاده کنید
  • سیر هشت حبه / شیر خشک نیم لیوان / آرد سفید یک لیوان
  • روغن نیم لیوان / تخم مرغ دو عدد

  •  ادویه های مورد نیاز:
  • هل یک ق چ / آویشن یک ق چ / پودر تخم گشنیز یک ق چ
  • دار چین و ادویه کاری و فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام یک ق چ
  • نمک یک ق سوپخوری / اسانس دودی چند قطره اختیاری


  • طرز تهیه: گوشت مرغ را همراه سیر در چرخ گوشت یا غذا ساز خمیر می کنیم.سپس ادویه ها و تخم مرغ و آرد و شیر خشک و در آخر روغن را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

    یکسر کاور را گره زده و با نخ سفت می بندیم.مواد را داخل قیف یکبار مصرف که سرش را ماسوره ساده گرد بزرگ گذاشتیم میریزیم و با قیف مواد را داخل کاور میریزیم.

    با فشاراینکارو انجام دادم که هوا بینش نمونه.و سوسیسم یکدست و خوش فرم بشه.

    میتونید از هیچ ماسوره ای هم استفاده نکنید و سر قیف را کمی کوچکتر از دهنه کاور برش بزنید و مواد را به راحتی داخل کاور بریزید.من چندتای اول را با ماسوره انجام دادم اما بعد ماسوره را در آوردم و کارم آسونتر شد.

    آب را جوش میاریم.سوسیس ها را داخل آب برای نیم ساعت میپزیم.و بعد وقتی از دما افتاد داخل یخچال برای چند ساعتی میذاریم خنک بشه و استفاده می کنیم.

    نکته

    میتونید همین مواد را درست کنید و قسمت سخت کاور کردن را بیخیال بشید و مواد را داخل سلفون بپیچید مثل کالباس و بذارید توی کیسه فریزر و گره بزنید بذارید داخل آب برای چهل و پنج دقیقه بپزه.


برگرفته شده از سایت تصویر زندگی

  • و اینم از عکس های خوشمزه سوسیس خونگی:



لطفا نظر بدید...

موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۲۵
نویسنده چیز آموز

نظرات  (۲)

۰۱ آبان ۹۷ ، ۱۴:۴۱ نویسنده یافاطمه
دلم میخوااااااااااد 
پاسخ:
منم همینطــــــــــــــــــور!
این عکس ها بیشتر ادمو گشنه میکنه:)))))به به!
پاسخ:
هدف منم همینه که شما گشنه بشید و از روی دستور های وبلاگمم غذا درست کنید! 😈

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">