طرز تهیه مربا آلبالو
يكشنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۵۲ ب.ظ
مربا می تونه یک چیز مقوی و خوشمزه برای صبحانه باشه و تازه اگه مربای آلبالو هم باشه که دیگه خیلی خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه مربای آلبالو رو یاد می دم. مواد لازم:
آلبالو : 1 کیلو / شکر : 1 کیلو / وانیل شکری : 1 ق.چ
طرز تهیه: برای درست کردن مربای آلبالو اول باید ساقه آلبالو ها رو جدا کنیم و سپس اونها رو خوب بشوییم. بعد با استفاده از دستگاه هسته گیری باید هسته ی اونا رو در بیاریم. (اگه دستگاه هسته گیری نداشتید باید به آرامی، یعنی به طوری که آلبالو ها له نشن و سالم بمونن با دست هسته اونا رو دربیاریم.) حالا باید آلبالو ها رو در یک ظرف لعابی بریزیم و در لایه لایه اون باید شکر رو هم اضافه کنیم و ظرف باید به مدت 7-8 ساعت در یخچال بمونه تا شکر خوب به خورد آلبالو ها بره. بعد از چند ساعت باید اونا رو روی شعله قرار بدیم. وقتی به جوش اومد آلبالو ها کف می کنند. باید مراقب باشیم که سرریز نشند و شکرها خوب قوام بیاد که این کار حدودا 1 ساعت طول میکشه. در مرحله آخر هم وانیل رو به مربا اضافه می کنیم و ظرف رو از روی شعله برمیداریم. توجه داشته باشید که اضافه کردن وانیل دل به خواهیه و فقط برای خوشمزه کردن مرباست. در ضمن بعضی افراد که دوست دارن مربا شیرین تر بشه به جای 1 کیلو شکر، 1/5 کیلو شکر استفاده می کنند. نکته مهم دیگه ای هم اینه که حتما باید وانیل رو در مرحله آخر اضافه کنیم وگرنه ممکنه وانیل در اثر جوشیدن زیاد طعم مربا رو تلخ کنه.
این هم یه عکس آب دهن راه انداز! راستی نظر یادتون نره. هرچی سوال یا پیشنهاد داشتید لطفا بگید.
۹۷/۰۶/۱۱