چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

توی این وبلاگ هرچیزی می خوای بیاموز. از کارهای هنری و طرز تهیه غذا های جدید و قدیم، فست فود و سنتی گرفته؛ تا مطالب علمی و معرفی کتاب های پرطرفدار و حتی معرفی، آموزش، و همه چی درباره بازی ها و نرم افزار های کامپیوتری و اندروید.

آخرین نظرات

  • ۲۴ شهریور ۹۹، ۱۳:۴۰ - قبثثب
    ممنون
  • ۱۴ شهریور ۹۹، ۱۴:۳۴ - ه
    ه

نویسندگان

طرز تهیه چیزکیک ژله

سه شنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۸، ۰۷:۰۱ ب.ظ

چیزکیک یکی از خوشمزه ترین دسر هاس که طعم خیلی خوشمزه ای داره چون ترکیبی از 3 لایه ی کاملا متفاوت و خوشمزه اس. طرز تهیه ی راحتی هم داره و مود اولیه اش هم کمه و یه نکته ی مثبتی هم که داره اینه که نیازی به پخت نداره و فقط کافیه اونو توی یخچال بذارین. بهتون پیشنهاد میکنم این دسر خوشمزه رو درست کنین. راستی مثله همیشه در آخره مطلب منتظر عکس های خوشمزه باشین!


مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور: 1 بسته 200 گرمی / شکر: 40 گرم
پودر ژلاتین: 3 ق.چ / شیر: 200 میلی لیتر / پنیر خامه ای: 200 گرم
ژله به رنگ دلخواه: به مقدار لازم / کره: 120 گرم (حدود 3 ق.غ)

طرز تهیه:
1- بیسکوییت پتی بور رو خرد می کنیم و همراه با کره مخلوط می کنیم. حالا خمیر مون رو با استفاده از یه کفگیر یا لیسک کفِ قالب می ذاریم و سفت فشار میدیم تا لایه ی اول به خوبی فشرده بشه (قالب باید کمربندی باشه تا بعدا به راحتی در بیاد). حالا قالب رو به مدت 30 دقیقه داخله یخچال می ذاریم تا خمیر خودشو بگیره.


2- در مرحله ی بعدی خامه رو به قدری با همزن هم می زنیم تا فرم بگیره، بعد باید پنیر رو به اون اضافه کنیم و هم بزنیم. حالا توی یه ظرفه جدا شیر رو روی حرارت می ذاریم تا گرم بشه اما سر نره، شکر رو به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم، مخلوط شیر رو از روی حرارت بر می داریم تا سرد بشه، قبل از سرد شدن پودر ژلاتین رو هم به اون اضافه می کنیم. حالا مخلوط شیر رو به پنیر و خامه اضافه می کنیم و اونقدر هم می زنیم تا یه مخلوط یکدست درست بشه. وقتی این اتفاق افتاد مخلوط رو که قراره لایه ی دومه چیزکیک رو تشکیل بده رو روی خمیر قبلی می ریزیم و صافش می کنیم. قالب رو برای یک ساعت داخله یخچال بذارید.
3- بعد از اینکه لایه ی دوم هم سفت شد باید ژله ی دلخواهتون رو به عنوان آخرین لایه روی کار بریزید. حتی می تونین برای تزئین میوه های دلخواهتون رو هم توی ژله بچینید. قالب رو باز هم داخل یخچال بذارید. وقتی که ژله هم به خوبی بسته شد می تونید قالب کمربندی رو در بیارید و چیزکیک رو ببرید و نوش جون بکنین! این دسر واقعا عالیههههه! آخه ترکیب این سه لایه باهم واقعا محشره!
نکات مهم:
1- ژله‌ای که روی چیز کیک می‌ریزید باید کاملا خنک شده باشد در غیر اینصورت لایه پنیر روی کیک خراب می‌شود.
2- برای برش زدن چیز کیک با ژله، یک ظرف آب داغ کنار دست خود قرار دهید و پس از هر بار برش، چاقو را در آب داغ فرو کنید تا راحت‌تر بتوانید کیک را برش بزنید.
3- بهتر است چیز کیک را در قالب نچسب درست کنید یا کف ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس روی کاغذ روغنی را با کره چرب کنید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
4- در تهیه چیز کیک با ژله بهتر است میوه و ژله را از یک نوع انتخاب کنید تا با هم سازگاری داشته باشند.
5- با پودر کردن بیسکوییت کاکائویی به جای بیسکوییت ساده لایه ی اول شما قهوه ای میشه.
6- قطر لایه هاتون وابسته به سلیقه ی خودتونه، مثلا یکی دوست داره ژله اش کلفت تر باشه.

و اینم عکس های خوشمزه:


چیزکیک با طعم ژله ی موز! 🍌🍌🍌


این یکی هم انگوریه! 🍇🍇🍇


من که نفهمیدم واقعا چجوری گیلاس هاش آبی ان؟! اگه فهمیدین به ما هم بگین! 🍒🍒🍒


اینم طبیعتا ژله ی آلوئوراست که توش خرمالو گذاشتن چون قطعا ژله ی خرمالو نداریم! 🍅🍅🍅 (بدلیل کمبود استیکر گوجه گذاشتم!)


یکی از معروف ترین و معمولی ترین چیزکیک ها، توت فرنگیشه. 🍓🍓🍓


نظری ندارم! 😐😐😐


حتی می تونید توی لیوان و به صورت تک نفره سرو کنین. 



امیدوارم خوشتون اومده باشه!
منبع: خودم!
نظر بدین!





موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۸/۰۱/۲۷
نویسنده چیز آموز

نظرات  (۱)

به به ه ه ه...چیزکیک خیلی خوشمزس ممنون ازین پست:)))
پاسخ:
آره طعمش عالیه، مرسی 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">