چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

اینجا هرچیزی می خوای بیاموز

چیز آموز

در این وبلاگ هرچیزی آموزش داده می شود. از طریقه نصب یا اجرای بازی ها و طرزتهیه غذاها گرفته تا آموزش کارهای هنری.

بایگانی

آخرین نظرات

  • ۱ آبان ۹۷، ۱۴:۴۶ - نویسنده یافاطمه
    2

طرز ساخت خمیر گل چینی + عکس های جالب

شنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۳۵ ب.ظ

اگه دوست دارید چیز های تزئینی بامزه یا عروسک های کوچولو و خیلی چیز های قشنگ دیگه ای رو با خمیر بسازید، نیاز به خمیری دارید که پس از مدتی خشک بشه و شکل خودش رو حفظ کنه. در ادامه من طرز درست کردن خمیر گل چینی رو آموزش می دهم که قابلیت های گفته شده رو داره. مواد لازم:

نشاسته ذرت : 1 پیمانه / چسب چوب : نصف پیمانه / گلیسیرین : 1 قاشق غذا خوری / آب : 3/2 پیمانه / آبلیمو : 1 قاشق چای خوری / وازلین : مقداری برای چرب کردن ظرف

اول نشاسته ذرت رو چندبار الک می کنیم تا ذرات درشت اون جدا بشن. بعد همه مواد رو (به جز وازلین) به نشاسته اضافه می کنیم و همه اونها رو در ظرفی به خوبی مخلوط می کنیم تا یک خمیر صاف و یک دست درست بشه. سپس یک ظرف لعابی یا تفلون رو انتخاب می کنیم. با وازلین ظرف رو چرب می کنیم و بعد همه مواد رو داخل اون می ریزیم. الان وقت پخت خمیر رسیده. ظرف رو روی شعله ملایم قرار میدیم و مرتباً خمیر رو هم می زنیم تا ته نگیره و یه خمیر لطیف و نرم به دست بیاد. وقتی خمیر اون لطافت مورد نظر رو بدست آورد دست هامون رو با وازلین چرب می کنیم و اون رو به خوبی ماساژ می دیم. سپس خمیر رو در یک پارچه تمیز قرار میدیم و پارچه رو هم در یک کیسه نایلکس می زاریم. (اگه می خواهید خمیر برای مدت بیشتری بمونه باید کیسه رو هم داخل یه جعبه قرار بدید.) 

نکته: بهترین زمان استفاده از این خمیر یک روز بعد از پخت اونه. 

این هم عکس های جالبی از کار با خمیر گل چینی:

نظر یادت نره!






موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۱۰
نویسنده چیز آموز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">